Aflys ikke – digitalisér!

Konvertér forelæsninger til e-learning – klar på 2 uger!

På grund af den igangværende Coronakrise (COVID-19) vil TicTac gerne gøre det endnu lettere for virksomheder og organisationer at digitalisere undervisningsmateriale, som er beregnet til klasseværelser. Videreuddannelse er noget, mange lige nu taler om som et godt alternativ til at beskæftige personale og medarbejdere, nu hvor den almindelige drift er sat på vågeblus, og det behov vil vi gerne skabe forudsætninger for at opfylde.

Sådan foregår det

  1. På et webmøde overdrager I materialet (præsentation, logo, skrifttype og farver) til os og fortæller om undervisningens formål.
  2. En af vores producenter konverterer jeres eksisterende præsentationsmateriale (Powerpoint, Keynote mv.) med tilhørende tekster til en digital uddannelse (Rise). Heri indgår korrektur. (Ydeligere korrektur kan tilkøbes.)
  3. På endnu et webmøde overdrages det digitale kursus til jer, og I modtager instruktion i, hvordan det fungerer. Kurset er så klar til at blive lagt op i jeres LMS (Learning Management System).
Omkostningen er 1.000 SEK/Powerpoint-dias. Eksempel: 20 sider PPT – 20.000 SEK, maks. 120 ord per side. I forslaget indgår endvidere mulighed for en afsluttende digital test/quiz. (Minimum 10 sider ved bestilling)
Kontakt os, hvis du vil vide mere!
Den rigtige platform til distribution
Har I ikke et LMS i dag, kan vi også rådgive jer om, hvilken løsning I skal vælge. Vælger I TicTacs platform GO+, får I endvidere en færdig uddannelse om COVID-19.
LÆS MERE OM GO+
Seminar

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.