AI og læring

AI til læringsorganisationer

I dag står vi over for et nyt gennembrud for læring i organisationer og virksomheder. AI indebærer nye muligheder for automatisk at skabe personaliserede uddannelsesprogrammer til tusindvis af ansatte. Samtidig forsvinder tidskrævende og ensformige opgaver for administratorer.

Automatisk analyse og tagging

I dag bliver vi mødt af større mængder digital information end nogensinde før. Hvordan skal vi kunne pille det ud som er vigtigt for os? AI-platforme kan analysere digitale resurser og fastlægge hvilke nøgleord eller ”tags” der er vigtige for film, tekster eller uddannelser. Intet tidskrævende manuelt arbejde, og platformen kan opskaleres til at håndtere meget store mængder information.

Dyb og intelligent søgning

Med AI kan brugere søge efter svar og finde dem uanset hvor de findes. Mange organisationer har for eksempel film der indeholder vigtig information, men hvor nemt er det at finde informationen hvis man kun kan søge på navnet på filmen? En AI-platform kan søge hele filmen igennem og gør alt indhold søgbart.

Smart og træfsikker distribution

Platformens AI styrker den sociale og engagerende læring ved automatisk at lære hvilke brugere der er interesseret i hvilke emner. Når der tilføjes ny information, analyseres den, og systemet foreslår en liste over de brugere der har vist interesse for dette emne tidligere. Resultatet er at informationen når de personer som sætter mest pris på den!

Nye værktøjer til analyse og evaluering

For administratorer indebærer AI ikke bare mindre rutinearbejde. Det betyder også bedre værktøjer til analyse og evaluering.
Med AI bliver det nemmere at identificere behov og enklere at finde den rette kompetence internt i organisationen.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.