Code of conduct

Code of conduct

At tale om værdier er stort. Men rent faktisk at omsætte dem til handling er endnu større. TicTac har lang erfaring i at skabe uddannelser om adfærdskodeks. Derfor har vi udarbejdet en ”prebaked” uddannelse om Code of Conduct hvor 80 % allerede ligger klar. Alt hvad I skal gøre, er at justere og tilføje det som er specifikt for netop jer og så naturligvis applicere jeres grafiske profil. Jeres uddannelsesløsning skaber en ramme der viser hvilke retningslinjer der findes, og hvordan værdigrundlag og holdninger tilpasses til virkeligheden.

Uddannelse om Code of Conduct – prøv det!

KLIK HER

Jeres værdier

Alle Code of Conduct-uddannelser har organisationens værdier, holdninger og etiske regler som udgangspunkt. Det kan handle om hvordan vi vil behandle hinanden på arbejdspladsen, og også om hvordan vi ser på kontakten med partnere, kunder og omverdenen generelt.

I virkelighedens verden

Ud fra grundreglerne beskrives retningslinjer og regler som naturlige konsekvenser af jeres værdigrundlag. Gennem spørgsmål, scenarier og øvelser demonstrerer deltageren at han eller hun har forstået og kan følge adfærdskodeksen i praksis. Vi kan hjælpe jer med at formulere øvelser omkring alt fra bestikkelser til kontakt med medier samt hvordan sociale medier skal håndteres.

Opfølgning

Desuden kan vi tilbyde fuldstændig overskuelighed og sporbarhed via en digital læringsplatform. Uddannelsen er naturligvis responsiv og mobiltilpasset, og den kan nemt administreres af jer ved hjælp af standardiserede værktøjer.

Vidste du at vi også har 80 % færdige uddannelser om:

Grunduddannelse i GDPR

80 % færdig uddannelse. Er dit personale klædt på til de nye regler?

Læs mere

Digital Onboarding

80 % færdig uddannelse til jeres digitale onboarding

Læs mere

Diversity

80 % færdig uddannelse om mangfoldighed og inkludering

Læs mere

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.