Produktioner, workshops og strategier til digital vidensoverførsel i din organisation.

Seminar

Produktion

Hos TicTac benytter vi gennemtestet pædagogik og moderne teknik til at konceptualisere indhold der fører jer hen mod jeres mål. Vi skaber kreative produktioner med strategisk forankring.
Seminar

Workshop

At digitalisere vidensoverførsel er noget vi har gjort hos TicTac siden 1999. TicTac arrangerer workshops for at inventere og inspirere jer til at komme i gang med jeres digitale transformation.
Seminar

Strategi

Inden en organisation eller en virksomhed indkøber værktøj og IT til digital læring er det vigtigt at have oprettet en strategi med tydelige mål. Hos TicTac hjælper vi jer med at lave en klar, men enkel og gennemførlig, strategi baseret på jeres unikke behov.
Seminar

Rådgivning

Hos TicTac arbejder alle professioner lige fra strateger til manuskriptforfattere og producenter. Vi er her for at hjælpe jer med at nå jeres mål. Nogle gange er resurserne in-house ikke tilstrækkelige, og så kan specialisterne hos TicTac hjælpe jer.
Seminar

Inspirere

Vil I udfordres og tænke ud af boksen og hæve niveauet på jeres digitale læring? Vi har lang erfaring i at udfordre etablerede selskaber i hvordan de skaber digital læring for at finde nye og mere effektive veje.
“TicTac gør e-læring attraktiv, professionel og instruktiv.”
Jonas Olsson
rocket
tablet rocket
illustration map
e Halsa
mobile heart

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.