Alt hvad du har
brug for, til en læringsorganisation
i fuld skala.

Helhedsløsning til skræddersyet læring

Docebo har alt. Vil du samle alle uddannelser i et brugervenligt LMS? Vil du skabe personificerede uddannelsesflow til brugere ved hjælp af AI? Vil du skabe vidensudveksling mellem brugere via en social platform?
Dette og meget mere er muligt med Docebo. Og lad dig ikke afskrække af alle de mange funktioner – vi hjælper dig med at komme i gang!
Product Logo

Hvordan fungerer Docebo?

Docebo er et LMS (Learning Management System) som giver dig mulighed for at sammensætte og organisere kurser, distribuere dem, følge op på brugernes aktiviteter og måle resultater med analyseværktøjer.
Se filmen for en mere indgående præsentation.

AI og automatisering

Ved hjælp af AI tagges indholdet automatisk og gør det nemmere for brugeren at finde relevant indhold. På den måde skabes et personificeret indhold til brugeren. Det betyder også at administratorer ikke behøver at skræddersy alle kanaler manuelt. Den fleksible grænseflade betyder at alle funktioner i princippet kan slås til eller fra afhængigt af hvordan I ønsker at jeres læringsorganisation skal se ud.

Docebo coach and share

Tänk om all kunskap som flödar runt på en arbetsplats varje dag kunde tas tillvara? Med Docebo Coach & Share är det möjligt att skapa en lärandeorganisation där det informella lärandet som sker mellan kollegor dokumenteras och kan delas vidare med andra. Användare kan skapa innehåll, länka vidare och chatta med varandra om frågor som behöver lösas. Docebos inbyggda AI rekommenderas sedan liknande artiklar och användare som kan ha svar på de funderingar man har.
Seminar

Skybaseret

Nemt at komme i gang og sikker brug med automatisk gemmefunktion. Nås overalt.
Seminar

Responsiv grænseflade

For at imødekomme den stigende mobilanvendelse er Docebo optimeret til alle typer skærme og intuitivt udformet.
Seminar

Ubegrænset plads

Ingen skjulte omkostninger eller overraskelser. Brug Docebo frit, og fyld på med en ubegrænset mængde indhold.

Social læring

At brugeren skaber sit eget indhold har længe været en selvfølgelighed i sociale medier. Men i større organisationer gøres der ikke altid brug af disse resurser. Med Docebos Coach & Share gives der plads til at den sociale læring kan vokse og udvikle sig, hvilket skaber en mere produktiv og positiv læringsorganisation.

Support

Vi hjælper jer naturligvis med at komme i gang med Docebo. Hvordan skal læringen organiseres? I hvilke grupper og kanaler? Når spørgsmålene dukker op hen ad vejen, kontakter I bare supporten for vejledning.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.