En komplet helhedsleverandør inden for digital læring

Läs mer
Seminar
Seminar

Varighed

Et e-learning-modul bør ikke vare længere end 20-25 minutter, og en bruger læser 110-130 ord i minuttet. Gå alle dele af din uddannelse efter med en tættekam for fejl, og tænk over hvad de enkelte dele egentlig bidrager med. Nogle gange står man bare med et stort emne der skal dækkes. Del i så fald din uddannelse op i mindre moduler.
Seminar

Interaktivt

Ved at skabe mange interaktive delelementer i en e-learning minimerer du risikoen for at miste deltagerens opmærksomhed og fokus. Skab interaktive delelementer i hele uddannelsen, og undgå Power Point med taleledsagelse.
Seminar

Design

Det visuelle indtryk er ofte noget der bliver glemt i forbindelse med en produktion af e-learning fordi pædagogik har førsteprioritet. Ved at arbejde med designede skabeloner og processer til e-learning-produktion hæver I helhedsniveauet.
Seminar

Relevans

Husk at den bedste pædagogik bygger på at brugeren kan og vil benytte sin viden så hurtigt som muligt. Medtag kun information som hjælper brugeren, i stedet for at være bange for at glemme eller overse noget.
Seminar

Tonalitet

Husk altid på hvem der skal deltage i uddannelsen, i stedet for at skrive for at imponere de nærmeste kollegaer. Tonalitet og sprog er afgørende for at modtagerne skal føle at de deltager i en uddannelse der er lavet til dem.

Hjælp til at komme
i gang?

Vi har i øjeblikket et tilbud om
workshops der hjælper jer med
at komme i gang med digital læring.
Kontakt os for yderligere information.
×

Lav en aftale med en demo

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

Ingen felter fundet.

Distribuer

Platformen er selve hjertet i den digitale læring. Her lægger I slutbrugere ind og grupperer dem efter hvordan jeres organisation arbejder. Med vores platform ”GO+” kan I nemt uploade jeres e-learning, distribuere og få statistikker omkring gennemførelse.

Bestil

Vores produktioner tilpasses efter jeres unikke behov. Vi har både processer til at konstruere mange og omkostningseffektive produktioner (E-Learning Made Easy), men også til at skabe større og mere ambitiøse projekter (Holistic).

Producer selv

Skal I i gang med selv at konstruere, eller er I allerede startet og har brug for lidt hjælp på vejen? Vores succeskoncept ”E-Learning Made Easy” har hjulpet mange virksomheder og organisationer med at kunne skabe professionel e-learning helt selv.

EMPOWER YOUR BUSINESS

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

Book en demo

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.