E-learningproduktion

TicTac er eksperter i e-learningproduktion.
Her kan du få hjælp med alt fra
e-learningkurser, pægagogiske film,
bilag til forelæsninger og workshops
fra nogle af vores eksperter.

 

KONTAKT OS

Vi er eksperter i e-learning

Struktur

Et større projekt kræver en erfaren projektleder, som kan stille de rigtige spørgsmål. Vi begynder altid med et opstartsmøde og har løbende kontakt under hele projektet, for at du skal føle dig tryg ved processen.

Kreativitet

Vi har manuskriptforfattere, designere og filmfotografer, som gør indholdet levende i det, der skal formidles. Vi gennemgår også, hvad der skal blive til hvad – det er måske ikke alt, der passer ind i en e-learning eller en film. Vi gør altid vores bedste for at skabe en sammenhængende og engagerende oplevelse.

Produktion

Vores e-learningproducent sammensætter et kursus, så det bliver brugervenligt og (hvis der er behov for det) tilgængelighedstilpasset. Vi hjælper med alt fra konverteringer, oversættelser, undertekster og indspilning af speakerstemme til publicering i jeres LMS/LXP.

Totalprojekt eller udvalgte elementer?

Vi har omfattende erfaring med at skabe e-learning i forskellige emner og formater, alt fra retningslinjer for plejepersonale på nationalt niveau til spillignende kurser til internationale virksomheder. Nogle gange foreligger der et startgrundlag – nogle gange skriver, designer og producerer vi alt fra bunden. Og nogle gange hjælper vi blot med til en lille del i en større læringsindsats.

Større projekter

Et e-learningprojekt kan indeholde spil, film, tekster og interaktioner. Nogle gange er der dog også behov for supplering med workshops og klasselokalebaseret undervisning.
Seminar

Mindre projekter

Måske skal kurset være et quizbaseret 5-minutterskursus? Måske findes der en færdig powerpoint, som skal laves om til e-learning? Nogle gange passer det lille format bedst.
Seminar

Prebaked – 80 % færdig

Nogle emner er måske ens for alle, som fx informationssikkerhed eller GDPR. Med prebaked er 80 % allerede færdigt, og du tilføjer blot det, der mangler for netop din organisation. Såre enkelt!
Seminar

Konsulenttjenester

Har I brug for at komme i gang med digital læring? Så kan en af vores konsulenter hjælpe jer. Vi tilbyder blandt andet kurser, workshops og skabeloner til e-learningproduktion. Kontakt os, så fortæller vi mere.
Seminar

Workshops

TicTac tilbyder en række forskellige workshops tilpasset til jeres behov. Workshops, som har til formål at inspirere og uddanne jer i forhold til forskellige områder inden for e-learning.
Seminar

Skabeloner

I får design- og interaktionsskabeloner til Storyline 360 udformet i overensstemmelse med jeres varemærkeprofil, hvilket automatisk gør jeres kurser flotte og konsekvente.
Seminar

Kurser

TicTac tilbyder kurser i e-learningproduktion. Et halvdagskursus i kursusproduktion (via web eller på stedet i Malmø).

Tillægstjenester

Hos TicTac tilbyder vi flere tillægstjenester. De kan være en del af et større projekt eller købes separat til specifikke behov. Her nedenfor kan du se et udvalg af vores tjenester. Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så hjælper vi dig gerne med at komme i gang.
Seminar

“Voice over”

Tilføjelse af fx speakerstemme øger tilgængeligheden og tilfører værdi til en e-learning. I kan vælge mellem forskellige professionelle stemmeindlæsere.
Seminar

Illustrationer

Enklere grafik indgår til en vis del i projektet. Hvis der er behov for at illustrere scenarier og/eller miljøer, kan TicTac bidrage med denne type illustrationer.
Seminar

Fotografering

Vi gennemfører en fotosession, som kan resultere i 5-30 billeder, som kan anvendes til scenarier eller til at skabe genkendelse i kurset.
Seminar

Animation

En kort film med infografik og/eller enklere grafiske figurer. Velegnet til at visualisere et scenarie, introducere et emne eller forklare noget overordnet.
Seminar

Trailers

En indledende film, hvor man fortæller formålet med kursusindsatsen, eller en trailer, der skal lokke deltagere til, og som kan distribueres i andre kanaler.
Seminar

Oversættelse

TicTac tilbyder administration og implementering af yderligere sprog. Oversættelsen kan se via jeres eksisterende leverandør eller via en ekstern part hos os.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.