Never stop
learning

Hvorfor e-learning?

Vi vil gerne have, at det skal være nemt at uddanne. Uanset om det drejer sig om større organisationer eller mindre virksomheder, så er det en udfordring at nå ud med sit budskab. At samle alle på samme dag kan være både vanskeligt og dyrt. Og hvordan kan du være sikker på, at folk virkelig læser deres mails? Og hvordan ved man, at de rent faktisk lærer noget?

Så hvad er der brug for?

TicTac er en totalleverandør inden for digital læring. Det betyder, at vi har alt, hvad du har brug for. Men du kan også bidrage med nogle ting selv. Vi tror, at du kender målgruppen godt og har viden om dit område, og det er en stor del af vejen. Men det, du rent faktisk behøver for at skabe digital læring, er…

… en platform

Et eller andet sted skal uddannelserne være tilgængelige for deltagerne. På en læringsplatform som f.eks. GO+ kan du både uploade og distribuere uddannelser. Desuden kan du spore aktiviteter. Hvor mange har taget kurset? Har de bestået det? Hvilke spørgsmål var vanskeligst for deltagerne?

Webinar om GO +

Gratis webinar om en af de smidigste og mest effektive platforme, der findes.
LÆS MERE
Seminar

… content

Med Articulate 360 kan du oprette digitale uddannelser til mobil, tablet og computer. Enkelt og effektivt – og med teamlicens bliver det endnu smidigere.

Webinar om Articulate RS

Omkostningsfrit webinar om et af de bedste responsive værktøjer på markedet.
LÆS MERE
Seminar

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.