Edtech

Hvad er EdTech?

EdTech står for Educational Technology og er et fællesbegreb for den branche der arbejder med digitale uddannelsesplatforme og uddannelsesteknologi. Egentlig al teknologi der fremmer læring og uddannelse. EdTech er en af de hurtigst voksende brancher i verden.

Hvorfor er det vigtigt?

Man kan godt sige at udgangspunktet for EdTech er en livslang læring. Samfundet har ansvar for grunduddannelsen af de enkelte individer som senere har mulighed for at videreuddanne sig via uddannelsesinstitutioner eller via deres arbejdsplads. Ved hjælp af ny teknologi hæves kvaliteten og effekten af uddannelse i alle disse led.

Fremtidens branche

Der vil ske en automatisering af hvordan vi lærer, hvor individtilpasning er nøglen til at den enkelte kan lære så effektivt som muligt. Fremtidsscenariet er at individet vil få adgang til en tilpasset indlæring ved hjælp af teknik.

Muligheder for organisationer og virksomheder

Alle selskaber og organisationer skal løbende forandre og udvikle sig for at overleve – med EdTech sikres det at alle individer i en virksomhed eller en organisation har den rigtige viden, den viden der drive organisationen fremad.

TicTac er en stolt hovedsponsor af Edtech Sweden

EdTech Sweden er et initiativ, der arbejder for, at Norden skal sikre sig en global førerposition inden for EdTech – en af verdens hurtigst voksende brancher. Her deles best practice og nye digitale løsninger, som fremmer læring.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.