Finans

Finans

I finansbranchen er der lovkrav om certificering og regelmæssigt opdateret viden for at kunne drive virksomhed. Det er vigtigt at have en effektiv proces på plads til at håndtere kompetenceforsyning og til at opfylde gældende regler.

Erfaring

Med mange forsikringsselskaber og banker som partnere har vi i årenes løb opbygget en solid erfaring omkring hvilke vidensløsninger der bør implementeres til netop denne type virksomhed.

Løsninger

Vi har gennemprøvede løsninger til hurtige certificeringer inden for regelsæt og licensering. Med vores enkle og brugervenlige platform kan I lancere vidensløsninger inden for sikkerhed og tavshedspligt, men også mere omfattende uddannelser inden for hvidvaskning og interne systemer.

Ekspertise

Vil I have hjælp til at sampakke og forankre viden i organisationen, så har vi al den nødvendige kompetence. Vi tilpasser sampakningen af jeres viden baseret på jeres målsætninger og jeres medvirken i processen. Hvis I har flere personale- og læringssystemer, kan vi hjælpe jer med at koble dem sammen via API.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.