Go easy. Go further.

GO+ platform. Det fås ikke nemmere.

Vil du nemt kunne klargøre og distribuere digital læring, skal du bruge en platform eller en såkaldt LMS. GO+ er en skybaseret platform som er nem at integrere med eksisterende systemer, og som er responsiv, hvilket betyder at den fungerer på alle slags skærme. Du kan desuden oprette mikrolæring direkte på platformen!

Mikrolæring

Til succesrig digital læring kræves det at vi skal kunne nå brugerne på deres betingelser. Derfor er kortere uddannelser at foretrække. Måske er det nogle gange tilstrækkeligt med en film eller en pdf? Med GO+ kan man nemt dele filer, men det er også muligt at lave quizzer direkte på platformen.

Målbarhed

En grundfunktion i et LMS er muligheden for at kunne følge op og måle resultater. Hvor mange er startet på en uddannelse? Har alle set filmen? Hvilke spørgsmål i quizzen var sværest, og er alle brugere certificerede? Disse spørgsmål kan GO+ nemt svare på i admin-indstillingen.
Seminar

Skybaseret

GO+ er en Software as a Service (SaaS), hvilket betyder at du kan nå platformen fra en hvilken som helst enhed.
Seminar

Responsiv grænseflade

For at imødekomme den stigende mobilanvendelser er GO+ optimeret til alle typer skærme og intuitivt udformet.
Seminar

SMS-påmindelser

Send en meddelelse ud når der lanceres nye kurser, eller mind eksisterende brugere om at få afsluttet påbegyndte kurser.

Har du brug for hjælp? Besøg vores supportside!

TIL SUPPORTEN

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.