Industri

Industri

Inden for industrien er det vigtigt at benytte resurser effektivt og økonomisk. Viden er en sådan resurse, og i mange tilfælde er viden en del af det produkt man fremstiller. Vi har en proces til optimering af vidensoverførsel så den indgår i et samspil med eksisterende processer.

Erfaring

TicTac har siden 90’erne forsynet industrien med forskellige vidensløsninger. En af vores største succesfaktorer er at vi altid betragter vores kunder som partnere, og at vi i kraft af dette har kunnet bidrage med platforme og løsninger som støtter de visioner man har opstillet.

Løsninger

Via vores skalerbare platform streames Code of Conduct, logistikuddannelser og forskellige introprogrammer i dag frem på diverse sprog og enheder. Vores partnere er alt lige fra mindre virksomheder med 10-20 ansatte til store koncerner med multimilliardomsætning og 10-tusindvis af brugere.

Ekspertise

TicTac er eksperter i at digitalisere viden og har i årenes løb skabt løsninger til forskellige dele af industrien og alle dens funktioner. Vi har omdannet alt fra strategier til enklere viden til et digitalt pakket materiale som tilpasses til målgrupper og målsætninger. Har I behov for at implementere strategier som Excellence, uddanne personale inden for LEAN eller certificere leverandører?

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.