MedTech

MedTech

I medicinteknikbranchen er uddannelse en vigtig del af produktet som ofte ikke må anvendes af hospitalspersonalet før de har gennemgået den nødvendige træning. I mange tilfælde sælger vores kunder uddannelsen til plejepersonalet enten som en del af et produkt eller uafhængigt heraf.

Erfaring

TicTac har støttet MedTech-industriens fremfærd på det globale marked med både platforme og forskellige typer uddannelser i mere end 10 år.

Løsninger

I den hastige udvikling der foregår, kræves en effektiv kompetenceoverførsel, som i visse tilfælde er direkte certificerende, for at håndtere systemer og udstyr der løbende udvikles. Et eksempel på hvordan vi har støttet vores partnere, er at vi hjalp dem med at opfylde krav og retningslinjer fra FDA (USA’s Food and Drug Administration).

Ekspertise

Vores vidensløsninger har helt fra starten uddannet tusindvis af læger og sygeplejersker inden for alt fra avancerede hjertemonitorer til enklere forbrugsmaterialer. Vi er en komplet leverandør af både distribution og sampakning af indhold.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.