Microlearning

Seminar

Hurtigt

Med Microlearning kan I hurtigt sampakke og distribuere viden.
Seminar

Enkelt

Nøgleordet i Microlearning er enkelhed. Både for afsendere og modtagere.
Seminar

Effektivt

Microlearning er både omkostningseffektivt og tidseffektivt.
Seminar

Tilgængeligt

Med Microlearning når I ud til alle uanset hvilken enhed de benytter og uanset tidspunktet på døgnet.
Seminar

Fremtiden

Microlearning er kommet for at blive. I en digital æra kræves mobilitet, fleksibilitet og målbarhed – svaret er Microlearning.

Hvorfor Microlearning?

I dag er vi blevet mere og mere mobile og har samtidig fået mindre tid til at sætte os ind i større vidensblokke. I dag er der vokset et behov frem for digital læring som er kortfattet, koncis og tilgængelig når man har behov for den.

Hvad er Microlearning

Microlearning er små optimerede digitale lektioner som kan være helt selvstændige, være en del af en kæde eller passe ind i en større sammenhæng af andre aktiviteter. Microlearning kan benyttes til forskellige formål og inden for alle mulige emner. Det er en ny og effektiv måde at sampakke og distribuere viden på digitalt. I dag erstatter eller supplerer den klasseundervisning inden for onboarding, forandringsarbejde, instruktioner, certificeringer og meget mere.

Virker det?

Det viser sig at Microlearning er mere effektiv end traditionel læring – fordi den ligner måden mennesker lærer naturligt på ude på arbejdspladserne. Ved at dele læringen op i små mikroportioner fæstner kundskaberne sig nemmere i hukommelsen.

Engagement og målbarhed

Mikrolæring eksisterer allerede i mange organisationer, men det opleves måske ikke på den måde. Det kan være engagerede ansatte og interne ”influencere” som svarer på spørgsmål og administrerer viden. Ved at gøre denne viden tilgængelig og målbar kan vi skabe en kultur hvor det er nemt at tilbyde alle dagligdags viden i små portioner. Mikrolæring kan også benyttes i et langsigtet forandringsarbejde ved at man skaber kæder der skal opleves over tid.

Er det noget for dig?

Hver læringsoplevelse har sine egne forudsætninger. Kontakt os for at få en demonstration af vores system til Microlearning, så finder vi en løsning der egner sig til dig.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.