Mobile learning

4 skridt til succesrig Mobile Learning!

TicTac er Skandinaviens førende aktør inden for Mobile Learning. Vi har i over 10 år hjulpet organisationer og virksomheder med at skabe de bedste læringsoplevelser på telefonen på både nationalt og globalt niveau. Generation Z er vokset op med smartphones og stiller krav til brugeroplevelse, responsivitet og tilgængelighed.

Strategi: Viden når du har behov for den

Fordelen ved mobil læring er at viden er tilgængelig hvor og når som helst. Du kan tilgængeliggøre uddannelse på en helt ny måde. For at få et effektivt resultat skal du dog optimere kurserne til smartphoneskærme, hvilket man plejer at kalde en ”Mobile first”-strategi.

Indhold: Kort og enkelt

Når man skaber Mobile Learning, lader man brugeren interagere med sin smartphone sådan som han eller hun er vant til det. Gør det så enkelt som muligt for målgruppen at sætte sig ind i det! Det der fungerer bedst i dag på smartphones, er film, podcast og sociale nyhedsflow. Målet er at det skal være nemt at bruge og tilegne sig – en læring der er optimeret. Og så skal indholdet være kort og holdes enkelt.

Værktøj: Responsive + GO+

Indkøb af værktøj til Mobile Learning. TicTac anbefaler Responsive som er et responsivt forfatterværktøj i Articulate 360. Opret jeres Mobile Learning, og distribuer indholdet enkelt via den responsive platform GO! Via platformen får I målbarhed for hvem der har deltaget i og forstået indholdet.

Statistik: Mål resultaterne

Målbarheden er vigtig for både organisationen og medarbejderen. I får en kvittering på at jeres strategi fungerer, og I får en overskuelig oversigt over hvordan forandringsarbejdet skrider frem, fordi det fremgår klart hvem der har gjort hvad.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.