Den offentlig sektor

Offentlig sektor

Hos TicTac har vi lang erfaring i at arbejde med myndigheder og offentlige virksomheder, både ved direkte indkøb eller i form af rammeaftaler. Vi benytter ”Myndigheternas skrivregler” og følger de retningslinjer omkring for eksempel tilgængelighed der skal efterleves.

Erfaring

TicTac hjælper i dag mellem ti og tyve myndigheder i Sverige med at nå deres uddannelsesmål og med at arbejde resultatorienteret med kompetenceudvikling. Vores digitale læringsoplevelser tilpasses til den enkelte organisations forudsætninger, men tager udgangspunkt i værdier som tilgængelighed, medindflydelse og moderne pædagogik.

Samarbejde

I dag har vi rammeaftaler med myndigheder, landsting (regioner) og organisationer som Sida, Socialstyrelsen, Trafikverket og Region Skåne. Dette gør os til en rutineret og fleksibel partner ved langsigtede samarbejder.

Ekspertise

Vi arbejder intenst på at kunne garantere den kravopfyldelse der kræves inden for offentlig forvaltning. Derfor har vi udarbejdet en projektproces som bygger på resultatstyret metodik. Vi har også implementeret sikkerheds-, miljø- og arbejdspladspolitikker som gør det nemt at arbejde på projekter hvor offentlighed og transparens er en naturlig del af aktiviteten.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.