Digital Onboarding

Digital Onboarding

Vi ønsker alle at nye medarbejdere skal få en god start. En klar introduktion giver tryghed og overblik. Med digital onboarding får nyansatte en effektiv gennemgang af det vigtigste. 80 % af uddannelsen allerede klar. Der skal bare tilføjes det der er specifikt for jeres virksomhed eller organisation, og så naturligvis jeres grafiske profil!

Hvorfor digitalt?

Ved hjælp af refleksionsøvelser og interaktivitet er det nemt at lære. Alle nye medarbejdere får samme information, og uddannelsen kan gennemføres når og hvor som helst. Lige fint på mobil som på computer!

Den første dag

For en nyansat er der meget at sætte sig ind i – alt lige fra jeres organisations varemærke til værdigrundlag og politikker. Et godt tip er at udarbejde et skema for dagen hvor onboarding-kurset indgår. Sæt medarbejderen i gang med enkle opgaver som I kan følge op på via den digitale læringsplatform.

Opfølgning

Formålet med at benytte en digital platform er at gøre jeres proces effektiv og enkel. Jeres uddannelsesarbejde bliver sporbart, og I kan kvalitetssikre viden i organisationen.

Vidste du at vi også har 80 % færdige uddannelser om:

Informationssikkerhed

80 % færdig uddannelse omkring ret information til rette personer

Læs mere

Code of conduct

80 % færdig uddannelse om jeres værdier i praksis

Læs mere

Grunduddannelse i GDPR

80 % færdig uddannelse. Er dit personale klædt på til de nye regler?

Læs mere

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.