GO+ Onboarding

GO+ Onboarding

Vi ønsker alle at nye medarbejdere skal få en god start. En klar introduktion giver tryghed og overblik. Med digital onboarding får nyansatte en effektiv gennemgang af det vigtigste. Med Go+ Onboarding ligger 80 % af uddannelsen allerede klar. Der skal bare tilføjes det der er specifikt for jeres virksomhed eller organisation, og så naturligvis jeres grafiske profil!

Prøv selv at teste

KLIK HER

Hvorfor digitalt?

Ved hjælp af refleksionsøvelser og interaktivitet er det nemt at lære. Alle nye medarbejdere får samme information, og uddannelsen kan gennemføres når og hvor som helst. Lige fint på mobil som på computer!

Den første dag

For en nyansat er der meget at sætte sig ind i – alt lige fra jeres organisations varemærke til værdigrundlag og politikker. Et godt tip er at udarbejde et skema for dagen hvor onboarding-kurset indgår. Sæt medarbejderen i gang med enkle opgaver som I kan følge op på via den digitale læringsplatform.

Opfølgning

Formålet med at benytte en digital platform er at gøre jeres proces effektiv og enkel. Jeres uddannelsesarbejde bliver sporbart, og I kan kvalitetssikre viden i organisationen.

Vidste du at vi også har 80 % færdige uddannelser om:

Informationssäkerhet

80% färdig utbildning om rätt information till rätt personer

Läs mer

Code of conduct

80% färdig utbildning om era värderingar i praktiken

Läs mer

Grundutbildning i GDPR

80% färdig utbildning. Är din personal redo för det nya regelverket?

Läs mer

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

Book en demo

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.