Organisation

Organisation

Vi brænder lidt ekstra for de organisationer vi arbejder med. I mange tilfælde står de for et uegennyttigt arbejde der stræber efter at skabe en bedre verden. Vi er stolte af at få lov til at være med på den rejse – ved at skabe uddannelsesløsninger af så høj kvalitet som muligt.

Erfaring

Helt fra starten har TicTac støttet forskellige typer organisationer. LGBT-certificeringer, feltarbejde i udlandet og lederuddannelser til at arbejde trygt med børn er bare nogle eksempler på nogle værdigrundlagsbaserede uddannelser vi har skabt til forskellige kunder.

Løsninger

Via vores skalerbare løsninger tilpasser vi både viden og distribution af den baseret på målgruppe og virksomhedstype. I mange tilfælde anbefaler vi brug af Microlearning og Blended Learning som hjælp til at få den nye viden til at fæstne sig.

Ekspertise

Vi betragter vores kunder som partnere og har udarbejdet en projektproces der bygger på resultatstyret metodik. I fællesskab skaber vi et team der sørger for at jeres mål nås gennem den bedst mulige vidensløsning.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.