Social learning

Hvad er social læring?

Social læring er uformelle processer hvor brugere lærer uden for klasseværelset eller e-learningkurset. Uformel læring foregår hele tiden på arbejdspladsen – og der findes så afgjort en masse viden i organisationen! Med de rette værktøjer bliver læringen både effektiv og engagerende – uden at gribe forstyrrende ind i den daglige arbejdsgang.

Hvordan foregår det?

Hvordan foregår social læring? Det er enkelt. På præcis samme måde som på sociale medier og i kanaler som YouTube deler kolleger viden med hinanden via film, chatfunktioner og andre medier. Dette er allerede en selvfølgelighed for mange, specielt yngre, som er vokset op med sociale medier. For at være en attraktiv arbejdsgiver i fremtiden vil social læring være en vigtig faktor.

Hvorfor er det godt?

Nogle virkninger som social læring har, er mere engagerede ansatte, en mere spændende arbejdsplads og bedre resultater. Desuden skabes en læringsorganisation hvor viden samles og løbende udvikles.

Hvad kræves?

En social platform hvor al viden samles og deles, er nøglen til en vellykket læringsorganisation. På platformen får de aktive belønning og opmærksomhed, og energien kan begynde at flyde fra den ene bruger til den anden. Her hjælper også AI-værktøjer til så den rette information når de rette personer.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.